Trevlig Valborg!!

Återigen ska vi åka till syrran i Västerås för att spika garage. Eller karlarna spikar som sagt. :) Vi ska strax packa ihop det sista och åka iväg.

Ha en trevlig valborg allihop så återkommer jag efter helgen! :)

Bild lånad från botkyrkahembygdsgille.se

Lite nya kläder på ellos

Har beställt lite fina kläder på ellos.se. Längtar tills de kommer. :)







Hoppas bara jag kommer i kläderna. Det är ju inte helt säkert med min kroppshydda, men hoppet är ju det sista som överger en. ;)

Hur tänkte han här min käre man?

Osten hittade jag i brödlådan imorse. :) Någon som är disträ kanhända?


Deklarera - check!

Såja, nu är årets deklaration klar. Skönt. Med ett sms kan man numera deklarera och det känns så enkelt och modernt. Men håll med om att det var en lite speciell känsla att gå till skatteverket för att lämna in deklarationen i urnan. Lite av en folkvandring och därmed en tradition och en viss ritual som hörde till. Man skulle gå fram till urnan och sedan läsa igenom deklarationen en sista gång innan man med lätt ångest (har jag kommit ihåg att skriva under...) lade ner den i lådan. Efter det brukade jag och min exman gå till ett fik och fika gott på ett café nära skatteskrapan vid Medborgarplatsen där det låg tidigare.

Nu är det där borta mer eller mindre. Numera deklarerar man via internet eller sms. Jag skickar sms. Så jag får väl fika hemma istället. ;)

Åska i april!

Shit vilken grej vi upplevde nyss som nästan skrämde skiten ut mig! Jag satt ocvh sövde sonen och plötsligt hörde jag en smäll utanför som var öronbedövande. Vi har ju Nynäsvägen som går 100 m från huset, så jag trodde först att det var typ en tankbil som krockat och exploderat, men sen såg jag en blixt och en ny smäll hördes direkt så då fattade jag att det var åska! Rakt ovanför var den också, så maken och vår inneboende sprang runt och drog ur kontakter och sånt. Det kom verkligen från ingenstans, och försvann snabbt. Om man ser ut genom fönstret nu så skulle man aldrig kunna tro att det nyss varit ett åskväder här, för himlen är vackert skär och små tussiga moln syns.

Ur led är vädret...

bild lånad från sundaymercury.net

Extremt trött idag...

Hade lektion om syrgas och syrgasbehandling idag. Det gick jättebra och var så kul. En riktigt bra klass som diskuterar mycket och ifrågasätter (fast på rätt sätt)! Då är det kul att vara lärare. :) Dessvärre var jag så trött så jag hade huvudvärk. Nu känner jag att jag är så trött så jag håller på att somna nästan, trots att klockan är bara kvart över tio! Men jag tror att det faktiskt är dags att avrunda dagen och gå och lägga sig. Tantvarning?!

På fredag åker vi återigen en sväng till syrran i Västerås och hjälper dem att spika garage. Eller i alla fall karlarna spikar, vi kvinnor lagar mat och snyter barn och dricker vin. :DDD Ett ack så traditionellt könsuppdelat arbete. But someone´s gotta do it.

Men nu: sova! God natt mina söta läsare.♥

Soffan är här!!

Igår kom den. Soffan! Nu återstår "bara" att röja ur vardagsrummet för att få plats med åbäket. Bokhyllan måste bort och vi måste möblera om lite för att den ska få rum, men det gör vi så gärna. :) Ska lägga ut före- och efterbilder sedan.

Min LCHF-blogg

Har nu börjat komma igång med min LCHF-blogg där jag skriver ner och fotar LCHF-recept som jag fått tips om, hittat på själv eller modifierat. :) Välkomna att kolla in och tipsa gärna vad ni vill se för recept.

Lite mer shopping

Var ute idag på lunchen och shoppade lite till. Jag har egentligen inte råd, men jag behöver verkligen lite kläder!

Scarfen jag köpte igår på JC


En fantastiskt vacker klänning/tunika från Indiska

Gillar jag rosor? Nääää.... ;)

Lite shopping idag

Hade långlunch idag och då passade jag på att shoppa lite. Det var ju så fint väder ute idag så jag var så sugen på att köpa en ny vårjacka. Har länge velat ha en jeansjacka så då köpte jag en på Lindex som jag gillade.

Köpte en fin blommig, "vårig" scarf också, men den orkade jag inte fota just nu. Är dödstrött så nu ska jag äta kvällsmacka (jodå, LCHF-bröd ;)) och lägga mig.

Sorry återigen...

för bad update. Helgen har spenderats i Västerås hos syrran med familj och jag kommer att lägga upp bilder därifrån vad det lider. ;) Idag har jag varit på Lärarhögskolan hela dagen och så var det kör på kvällen så jag har inte orkat skriva något idag heller.

Nu ska jag gå och sova. God natt på er kära läsare.

Ljuvlig pannacotta

Jag är galen i pannacotta och gör det ofta. Har hittat ett recept som jag modifierat lite för att få det LCHF.

Recept finns på min LCHF-blogg: ninaslchf.blogg.se

Haft skrivflyt idag

Jag har skrivit det förr i inlägg här på bloggen, men det kan inte betonas nog hur underbart roligt det är när man har ett skrivflyt som gör att fingrarna dansar fram över tangenterna. Idag har jag skrivit flera sidor och kom upp i om det var 41 eller 42 sidor. Kul när det går framåt. Nu ligger mannuset på en annan dator så jag kan inte kolla hur många ord det är (maken ockuperar den datorn där han jobbar med vår nya hemsida).

Talang

Ojojoj... vilket program detta är egentligen. Riktiga stolpskott samsas med riktigt duktiga människor. Ibland skäms man å personernas vägnar, och ibland  går det rysningar efter ryggraden för att de har en sådan utstrålning och är så galet duktiga. Men det är verkligen inte många som är värda att vinna, men ser nästan direkt vem som har chans att vinna.

Det här är ju min favvo all time. ;)))

En vecka kvar tills soffan kommer!

Satt i den knarriga rottingfåtöljen igår eftersom soffan var ockuperad av maken, dottern och två laptops, och bara längtade ihjäl mig efter nya soffan som ska komma om en vecka!! Vad det ska bli SKÖNT att kunna vräka ut sig och inte sitta uppradade som i en sardinburk.

Kan inte den här vecka gå jättefort?! Please...

Ikväll blir det...

VIN!!!

Kanske inte just denna flaska, men något vin blir det i alla fall. Nice. Det är så gott att kunna unna sig ett glas till maten under helgen. Me like.


Förlåt...

Jag vet att jag inte har uppdaterat bloggen på 2 dagar nu, men igår hade vi besök från makens bror + flickvän och då kanske man inte har lust att blogga. ;)

Idag var jag på klasskonsert med dotterns klass. Som jag sagt tidigare så går hon i en musikskola där alla elever ska spela minst ett instrument, och dottern spelar piano. När de har klasskonsert så spelar de inte individuellt utan spelar minst 2 elever tillsammans, gärna olika instrument ihop. Dottern spelade med en violinist och de är så grymt duktiga! Jag spelade in hennes framträdande, men jag är för trött för att lägga över den på youtube nu. Det får bli imorgon. :)

Resereporter?

Vore inte det ett drömjobb så säg? Jag har faktiskt gjort en lite crazy sak och anmält mig till Solresors kampanj där man kan bli deras resereporter under en vecka! Då får man åka till ett resmål och dokumentera allt i sin blogg med bilder och text. :) Håll tummarna för att det ska gå vägen, för det vore verkligen kul att få göra något annorlunda som avbrott i den trista vardagen.

Här är en länk till deras sida. Prova lyckan du med?

Min blogg är värd...

Inte så många kronor kanske... Än... :)

Kommentarsknas i min blogg

Jag har märkt (och blivit uppmärksammad från en läsare) att det inte fungerar att kommentera hos mig just nu. Varför det är så har jag ingen aning om. Det kommer bara upp en sida där det står "404 Not found" när man trycker på "Ordet är ditt"! Jag har skickat mail till supporten på blogg.se för att höra var felet ligger.

Hoppas det funkar snart igen. *morr*

Update: fast i det här inlägget funkar det visst att kommentera! Amen suck!

Jaja kära läsare, ni får prova er fram i inläggen vilket som funkar att skriva i.

Det här med synops

Jag har aldrig riktigt förstått syftet med ett synops tidigare när jag skrivit. Jag skrev ner allt på papper som jag behövde komma ihåg, och för övrigt bläddrade jag tillbaka i manuset om jag behövde dubbelkolla något. Jag tyckte det var jättebra.

Tills nu. Nu har jag blivit upplyst och frälst. Halleluja. Jag har faktiskt fattat vad som är bra med ett synops, för nu blev allt så tydligt. Jag håller på att skriva synopset nu, och även en lista över mina karaktärer för att hålla reda på dem ordentligt. Det här gäller min deckare. Mitt andra manus "Ängeln på bänken" har jag inget synops till. Än. Jag har egentligen bara två huvudkaraktärer och någon bifigur, men än så länge tycker jag att jag håller bra koll på dem. Men kanske jag borde träna mig att ha ett synops även på det manuset ...

Ba'f'att liksom!

Eller kanske en mindmap för att hålla koll på mina karaktärer i deckaren ...?

Lite roliga bilder från Malta

Vi hittade en massa skojiga saker på Malta som vi bara var tvugna att ta bilder på.

Vad menas med detta? Att hundar får bajsa i trappan? Dessutom bara hanhundar har någon kvick person förtydligat. ;)

 

Törs man ta ut pengar från en bankomat där det står "bov.com"? Tjuvaktigt? ;)

 

Kör in dödligt sakta... Jaha... Sett utanför ett garage.

 

Går man av på mitten?? Sett i ett bussfönster

 

Ooookejj. Så om man öppnar dörren så kommer man till en... mur?!


Kören idag

Var på kören idag igen. Härligt. Dock var köreldaren Gabriel Forss fast i Portugal, så vi fick hålla tillgodo med en tjej som har hand om barnkören. Jätteduktig hon med, och full med humor. Dock hade hon inte samma energi som Gabriel, men det var kul ändå. Vi övade en låt som vi ska sjunga med Sarah Dawn Finer på konserten vi ska ha den 17 maj. I remember love. Underbar låt!!


Vilken härlig morgon!

Allt flöt bara på med sonen på morgonen, han var ett solsken även om han vaknade lite tidigare än han brukar. Solen skiner från en blå himmel, fåglarna kvittrar och sjunger så om man blundar så låter det som om det vore sommar. Sitter just nu med dörren öppen för att vädra lite och så får jag höra fågelsången som bonus. Dricker kaffe och bara njuter av stillheten hemma en liten stund innan det är dags att börja skriva på min skoluppgift igen. Men några minuter till ska jag bara vara i nuet.

Bara vara...

Axeln värker

Åh herreminje vad jag har ont i min axel idag! Jag brukar få det ibland när jag överansträngt den, och jag tror att det är en nerv i kläm för hela min arm gör ont och jag kan inte använda den riktigt. Sitter därför och skriver med vänster hand just nu. Testa själva så får ni se hur lätt det är och hur snabbt det går. Not... Det är inte bra att kratta och rensa ogräs helt klart. Ska genast sluta med det. För axelns skull så klart... ;)

Från min älskade dotter

Jag fick idag dessa fina bilder som hon gjort. Jag blev så rörd så jag började nästan gråta. Visst är de underbara, och visst har jag den go'aste dottern? :)

Aprilväder

Ja snacka om aprilväder idag! Först var det soligt och fint, sedan när vi var inne och lunchade så var det mulet, men det sprack upp lagom tills vi gick ut igen. Vi var ute ett tag och så tog vi och drack kaffe ute. Men när vi satt och fikade så såg vi att regnmoln började rulla in oroväckande snabbt så vi skyndade oss att avsluta fikat och plocka ihop alla saker utomhus och gick in. Vi hann vara inne bara några minuter innan det började hagla (!) och storma!! Nu är det mulet igen, men nu blir det ingen mer utevistelse för oss idag.

Trädgårdsdax

Idag är det härligt väder ute och jag har ingen som helst lust att sitta inne och plugga!! Jag har krattat gräsmattan och fått blåsor i båda händerna! Haha! Snacka om "frökenhänder". :) Så har sonen hjälpt mig att rensa lite ogräs. Nu har vi nyss avnjutit en lunch bestående av en omelett och ett glas vin. Lite söndagslyx med vin till lunchen.


Snygg bild va när jag kisar mot solen. ;)

Årets första grillning

Ja vi är lite sent ute, men för oss blev det årets första grillning idag. Fläskkarré, färsk grillad sparris, god sås och coleslaw. Mumma!!
Maken grillar och sonen fotar
Mamma kom också på bild :)
Middag!!

Idag blev det glass...

Mmm... vaniljglass med hallonsås av förra årets skörd. Jamjam!
Har ingen bild på det, men däremot en bild på lite häftiga möbler som vi såg utanför en glassbar på Malta. De ser ut som glasstrutar. Typiskt nog gick en gubbe i vägen just när jag skulle ta bilden...

Vi har blivit med soffa!

Japp, vi köpte soffan som jag skrev om i förra inlägget. Den är enorm! Bredden är 3,3 m så den kommer att ta upp en stor del av vardagsrummet har vi kommit på. :) Men vi kommer att sitta skönt i den, och framför allt: vi kommer att kunna sitta hela familjen i den. Om 2 veckor kommer den! Tjohoo! Nu ska vi bara börja stöka om, för bokhyllan måste bort eftersom vi behöver möblera om för att få plats med den. Men det är ett angenämt problem.
Jag köpte lite fina kuddar också.
Köpte 2 av varje
Lite bokstäver till Isak som han ska ha på sin dörr till sitt blivande rum. Ja, jag vet att bokstaven K är felvänd. Haha.

Ny soffa

Vi ska iväg och kolla in en ny soffa snart. Vi har tänkt länge på att köpa en ny eftersom jag inte sitter skönt i den soffa vi har, jag tycker att jag får ont i nacke och rygg av den. Idag hittade vi en soffa på rea, just en sådan som vi vill ha! En soffa med två divaner så man kan sitta skönt och palla upp med kuddar. :) Så nu ska vi iväg och se om den är bra och snygg. Mörkgrå ska den vara enligt tidningen, och det är det vi vill ha. Spännande.
Bild från chillistore.se

Så glassugen... MEN...

Maken, jag och vår inneboende (en barndomskompis till maken som bor tillfälligt hos oss) var så himla sugna på glass så efter många om och men gick de iväg till affären för att handla glass och frysta hallon som man kan göra en så god varm hallonsås av. MEN, de kom fram till affären PRECIS när den stängde! Så det blev ingen glass... buhuuuu...

Sitter och äter lite torra nötter istället. Gott i och för sig, men det är inte glass...

Vill ha...

Är det töntigt av en kärring som mig att ha converse? Jag vill så gärna ha ett par. Kan inte bestämma mig för om svart eller rosa är snyggast... Vad säger ni?

Elin? Skulle du tycka mamma var pinsam om jag kom i converse? Hihi. ;)

Låttips

Jag är ju som bekant ett stort fan av KENT, och nu fick jag höra den här versionen av deras låt "Pärlor". Den är ljuvlig!!
Visst är den bra?!

Våren är på gång

Men inte idag dessvärre. Idag regnar det. Fast det är ju klart att det är bra med tanke på att då försvinner sista stora snöhögarna lite snabbare. Men solen får gärna skina lite oftare tycker jag.
Här är lite bilder från i förrgår när jag var ute i trädgården med sonen.
Moi
Rabarbern på gång
Vinbärsbusken knoppas


♥Ah, det är vår!♥

Sugen på att få fixa om lite hemma

Det är typiskt mig nu när våren är här. Då vill jag städa ut en massa bråte och få in lite nya saker.
Bilder från ellos.se/zara home

Aska i luften

Usch vad läbbigt egentligen det är det här med askan från vulkanen på Island. Den lamslår hela flygtrafiken och därigenom hårt belastar den övriga infrastrukturen. Har en bekant som bor på västkusten och jobbar i sthlm. Han skrev just på facebook att det inte fanns en tågbiljett att tillgå, och inte ens en enda hyrbil i hela sthlm var ledig! Han skrev lite sarkastiskt att han såg fram emot en intressant promenad till västkusten. ;) Även makens systerdotter från Kiruna är här på besök med klassen och skulle åka hem imorgon, men nu vet de inte vad de ska göra för att komma hem igen.

Det läskigaste är att det här vulkanutbrottet kan pågå i många månader och kanske till och med år! Vad i helsike händer då?! Vi ska ju flyga upp till norr i sommar, kommer vi att kunna det?? Ja det återstår att se.

Ruskigt är det i alla fall.


Bild lånad från dn.se

Dödsbud...

Livet har sina krumbukter...

Igår pratade jag med pappa och han berättade att hans granne som är cancersjuk (och som jag känner väl) hade åkt in till sjukhuset igen, troligen för sista gången. :( Åh vad det kändes tungt att höra, men på något sätt så hoppas man ju att det ska gå vägen. Hoppet är ju det sista som överger människan. Ett slitet uttryck, men ack så sant!

Idag var jag med en av lärarna på praktikplatsen och lyssnade på hennes lektion som handlade om att våga tala om döden. Det var en bra lektion med mycket tankar och känslor som kom till ytan. När jag gick därifrån hade jag hela tiden en känsla av att något var fel, en gnagande oro i bröstet som jag inte kunde förstå vad det betydde. Så fort jag kom hem ringde pappa och sade att hans granne är död. Hon dog i natt. Hon hade cancer i hela magen. Fy så fruktansvärt. Vi träffade henne i somras och då var hon lika glad och go´som hon alltid varit, så som man minns henne från barndomen.

Så fruktansvärt orättvist det är!!! Varför ska alltid de snälla, goda människorna dö i förtid...?!

Och imorgon ska jag ha en lektion om en värdig död...............

Här kommer lite bilder från söndagen

Nu kommer bilderna jag lovade.

Sötbarnen mina

 

Haha... hrrrm vad vacker man är

 

Fika i trädgården. Årets första!!

 

Njuter i solskenet...

 

...innan det är dags att jobba. Här kör jag kompostkvarnen. :)


Virrvarr med skoluppgifterna

Vi har flera uppgifter att utföra i skolan innan terminens slut, men jag började röra ihop uppgifterna och när de skulle vara klara egentligen. Vi ska vara klar med en uppgift till nästa vecka, men jag hade trott att det var fler! Redde ut saken med mina kursare i basgruppen och som tur var så är det bara en uppgift som ska göras. Inte alltför svår tack och lov, men kurslitteraturen ska läsas och sedan ska uppgiften skrivas. Det gör sig inte av sig själv dessvärre.

Vad jag vill ha sommarlov just nu!! Fast det vete gudarna förresten om man får något sommarlov när man blir färdig lärare om det nu ska börja tullas på det med 40-timmarsvecka och att man tar bort ferietjänsterna. Hur många lärare stannar kvar då?!

Haft lektion idag igen

I etik! Etik, gott folk, etik. Hur lätt ämne är det?! Inte alls kan ja meddela. Jag fick till uppgift att prata om värdighet vid livets slut, så jag pratade lite om den verklighet jag nyligen kommer från i sjukvården. Det är bra. Eleverna gillar det, och lärarna tycker att det är bra med lite ny input och information.

Hade lektion från 8.30-11.20. Kändes bara bra och jag fick jättebra feedback efteråt av min handledare. Kul. Det gick till och med så bra att hon rekommenderade mig till en kollega som också kör en etikkurs parallellt med henne. Så nu ska jag hålla samma lektion igen på torsdag. Spännande eftersom jag inte har en aning om vad det är för klass jag ska vara i. Det är bra på ett sätt så jag inte har några "förutfattade meningar" utan kommer dit med helt öppet sinne och bara kör. Fast nog skulle det vara bra att känna till eleverna också så man vet att de kommer att diskutera när jag har diskussionsfrågor med dem så det inte bara blir helt tyst. Då spricker min planering haha.

Imorgon har jag lite sovmorgon. Skönt!

Har haft en ljuvlig dag ute

Det började trist med gråmulen himmel och ett par plusgrader, men så sprack det upp och temperaturen kröp upp. Vi gick ut och grejade ute i trädgården allihop och det var så skönt.
Vi fikade också för första gången i år utomhus.
Bilder kommer imorgon kanske. Orkar inte nu.
Imorgon ska jag ha en lektion om en värdig död på etikkursen. Brr... det går säkert bra. Det är bra elever som sagt. Dags att gå och sova nu.
Go´natt.

Nej...

Jag tänkte skriva ett inlägg, men jag kom på att jag inte orkar. Så jag struntar i att skriva något.

Liten namnövning med eleverna

Jag är SÅ sjukt dålig på namn så det är löjligt. Ingen bra egenskap hos en blivande lärare, jag vet, men tyvärr... så är det. Igår hade min handledare en namnlek med eleverna, och idag gjorde jag en namnlek till för det visade sig att eleverna hade inte hundraprocentig koll på alla kurskamraters namn. Så det var dels för min egen skull och dels för deras också. ;)
Leken gick till så att de fick säga sitt namn och hur de tog sig hit idag. MEN: sättet på hur de tog sig hit ska börja på samma bokstav som deras förnamn. Alltså t ex: jag heter Nina och jag kom hit nigande/naken/på en noshörning... Vad som helst bara det blir lite skojigt. Först var de lite skeptiska, men när de väl kom igång så blev det kul. Det blev riktigt fyndiga svar ibland och en av killarna drog ner applåder och ett stort skratt för sitt svar.

Rekommenderas. :)

Textens mening och makt - Metodbok i samhällsvetenskaplig text- och diskursanalys

Det låter väl som en spännande bok att läsa, eller hur? Inte? Vad konstiga ni är. Jag tycker den ska bli kul och intressant. *ni hör väl ironin hoppas jag* En tegelsten på 430 tunga, svårlästa sidor som man bara somnar till. Snaaaark! Det värsta är att den ska vara färdigläst om en vecka för att vi ska skriva en gruppuppgift med den som bas. Nice. Eller inte. Tur det är fredag så man får ta ett glas vin och glömma skiten någon timme eller två.


Karaktärer som bara dyker upp

Jag tycker det är så häftigt att skriva och helt plötsligt dyker personer eller händelser upp som jag inte räknat med. I mitt manus "Ängeln" så dök det bara upp en person idag som jag inser kommer att få stor betydelse längre fram. Helt plötsligt klev han bara in på scenen och tog en massa plats och jag fattade att han är här för att stanna och att han är jätteviktig för båda mina huvudkaraktärer. Jag skrev även en scen idag som bara hoppade ner i manuset, och som jag fattade att den kommer också att få betydelse för min huvudperson. Det var inget jag räknade med när jag började skriva idag, men den bara kom och när jag skrev den så var den så självklar.

Visst är det häftigt?! Ni som skriver vet vad jag babblar om. :)

En produktiv dag idag

Unnade mig faktiskt att skriva lite på mitt manus eftersom jag är så sjukt less på uppgifterna som jag måste göra. Har skrivit dryga 4 sidor! Nu ligger manuset på en annan dator så jag kan inte kolla hur många ord det renderade (maken ockuperar den datorn...). Men det kändes så härligt att bara få skriva, skriva, skriva och att orden bara flöt under den tid jag hann skriva innan dagis hägrade.

Vad glad man blir av sådana dagar. Man pratar om att man har en good/bad hairday osv, men jag har haft en bra skrivdag.

Behöver sömn...

Åh jag är så fullständigt, vansinnigt trött så det är helt otroligt att jag ens kan hålla ögonlocken uppfällda. Jag vill bara sova... Och varför kommer man inte i säng i tid??? Nej då ska man se något på tv eller fastnar i facebook eller läser bloggar eller kanske till och med hinner skriva en rad eller två... Men sova, det kommer inte på tanken förrän klockan är närmare halv 12. först kryper jag i säng. Varenda kväll tänker jag att jag måste komma i säng tidigare ikväll, men sedan hinner klockan konstigt nog bli 23 innan man ens kommer på tanken att borsta tänderna och lägga sig. Gaaah! Varför har dygnet inte fler timmar??

Jag vill skriva på min bok nu, inte en massa skoluppgifter!

Jag är så sugen på att få fortsätta skriva, har massor av nya idéer på hur jag fortsätter i båda mina manus. Men hinner man det?! Nej, nu ska det skrivas uppgifter till skolan och dessutom måste jag planera lektioner jag ska hålla. Suck... Vill bara sitta och skriva för fullt nu. VILL!!

Lite bilder från Malta

Vin i planet!                                 Nu har vi landat.




St Julian's där vi bodde


Kyrkan i St Julian's


Strandpromenaden


Jag äter Ben & Jerry´s glass.... Mmmm


Färgglad lekpark


Jag vid ett fikonträd


St Julian's i kvällssol


Ett torg i huvudstaden Valletta


Där åt vi mycket gott... ;)


Valletta är en så sjukt vacker stad


På väg hem



VILL TILLBAKA!! NU!!!!

Åter hemma igen efter en underbar resa

Jag vill tillbaka! Jag vill inte vara här. Tillbaka till värmen och solen, glassen och alla vackra byggnader... Malta är nog det vackraste ställe jag varit på. Helt galet vackert. Lägger in ett par snabba bilder innan det är dags att lägga sig. Sov jättedåligt där nere dessvärre, så jag är helt utmattad. Vi tog nästan 450 bilder på de 3 dagarna vi var där så det finns lite att välja från. :) Mer bilder kommer.

3/4 av familjen. Den resterande fjärdedelen håller i kameran. :)

Huvudstaden Valletta. Så fruktansvärt vacker stad.


RSS 2.0