Nationaldagsfirandet = en flopp

Igår skulle vi åka till Farsta för att gå på något nationaldagsfirande tänkte vi. Ingen av oss hade lust att åka in till stan och knuffas med alla andra miljarder människor där, så vi hittade ett annat firande som vi kände att det var nära och det verkade finnas lite aktiviteter där som kunde vara kul för kidsen.


Sagt och gjort, vi rustade oss till tänderna med våra Sverigetröjor (hihi) och så åkte vi iväg. Men maken till besvikelse har jag sällan varit med om. Först gick vi och fikade lite (när vi väl hittade var vi skulle, det var ju inte skyltat det minsta), och sedan skulle vi gå och kolla lite läget där, men redan när vi satt och fikade så såg vi att det var minsann inte mycket att hänga i julgranen! Ponnyridning fanns det, ett tält där de sålde godis, en riktigt sunkig loppis, ett tält från Sossarna och en hoppborg med reklam för Kristdemokraterna. Har jag glömt något nu? Jo just det, en liten scen där först ett duktigt ungdomsband spelade jazz, och sedan kom en gammal knarrig gubbe och höll det tristaste tal man någonsin kan tänka sig. Han höll på så länge så vi hann gå ner till vattnet och ta lite bilder och Isak lekte lite, och sedan hann vi gå på loppisen innan vi gick därifrån. Då talade han fortfarande.

Det var det sämsta jag varit med om! Det ska vara sång och musik, mat och fika, kul grejor för barnen att göra ... inte som detta som mest verkade vara inriktat till pensionärer med tanke på talaren och den sunkiga loppisen med grejor för pensionärer! Huga!

Vi åkte hem istället och hade en myseftermiddag hemma med frukt, en svalkande öl till vuxna och mjölk till kiddos. Sedan blev det lite fotboll i trädgården innan vi grillade och sedan gick vi iväg efter maten och köpte en mjukglass och hyrde en film som vi avnjöt senare på kvällen med jordgubbar och mer glass! :)


Så som sagt, aldrig mer Farsta det var en riktig flopp! Tur vi gjorde en mysdag hemma istället. :)
Bilderna har dottern tagit. Hon är så duktig på att fota!

Kommentarer
Postat av: HOGGELINA

Jag e bäst på att fota :D

2010-06-09 @ 22:25:48
URL: http://hoggelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0